​Ring til os på :​

Annoncering

Vilkår for annoncering under menuen ”leverandørliste

Der aftales en måned ad gangen med en pris på 1000 kr./måned. Der kræves ikke abonnement og man kan komme hurtigt ind og hurtigt ud. Bestilles og betales en annonce vil virksomheden blive nævnt på leverandørlisten førstkommende måned. Der kan opsiges til udgangen af en måned. Betales ikke rettidigt vil virksomheden automatisk blive slettet. Beløbet opkræves automatisk via PBS. Betales ikke gennem PBS opkræves et gebyr på 100 kr. pr. faktura.

Første halvår af 2016 opkræves 500 kr. /måned som introduktionspris.

Der oprettes forskellige faggrupper såsom producenter/importører, installatører, rådgivere og arkitekter samt leverandører af produkter der har relation til varmepumper. 

Listen af faggrupper vil løbende blive udvidet og redigeret. Leverandørerne bliver nævnt i alfabetisk rækkefølge på en linje med firmanavn og produkt. Ved at klikke på firmanavnet kommer man til firmaets hjemmeside, hvor den egentlige præsentation vil foregå.

Det skal være muligt for kunderne hurtigt at orientere sig på siden. Med et enkelt klik kommer de således ind på virksomhedens hjemmeside. Mange virksomheder præsenteret på en relativt lille plads gør det overskueligt på kort tid at besøge mange virksomheders hjemmesider. Således også forskellige faggrupper, som har relation til varmepumper. Det tilstræbes at opnå samme markedsføringseffekt som kendes fra indkøbscentre, hvor en samling af mange virksomheder tiltrækker kunderne.

Virksomhederne vil også blive præsenteret på et kort med et nummer for hver virksomhed, så kunderne hurtigt kan se hvor virksomhederne er placeret i forhold til ens egen adresse. Ofte vil en kunde vælge en virksomhed tæt på adressen.

​Portalen vil blive kraftigt markedsført. I første omgang gennem en Google optimering. Mange kunder som ønsker viden om varmepumper vil søge gennem Google. Herudover vil der også blive annonceret gennem andre kanaler, såsom dagspresse, sociale medier mm.​

​Tilmeld dig her:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Environment ApS

Du kan finde os på adressen:

L. E Bruuns Vej 16, 2920 Charlottenlund

Skriv til os på:

info@nordic-environment.dk

Ring til os på:

31 71 45 75

Ønsker du at blive ringet op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt