​Ring til os på :​

​Husstandsvindmøller matcher både private og erhverv

Nordic Environment ApS er et rådgivende ingeniørfirma, der har til formål at udbrede information om vindmøllepriser. Dette sker ved hjælp af en lang række leverandører i hele landet, som du kan finde i vores leverandørliste ovenover.

Herfra kan du klikke dig videre til leverandørens hjemmeside for at finde oplysninger om vindmøllepriser.

Lavere vindmøllepriser med de nye minimøller

​Vindmøllepriser behøver ikke at være specielt høje, såfremt det handler om de såkaldte minivindmøller eller husvindmøller. Der er tale om mindre møller, der er nemme at få godkendt, hvis du overholder nogle få regler.

De helt små møller kræver ingen godkendelse. Det betyder med andre ord, at de grundlæggende priser på vindmøller er faldet, når alle omkostninger bliver medregnet. Ulempen med de små møller er, at du ikke må dele den med din nabo.​

Energitilskud og fradrag giver lavere pris på vindmøller

​Vindmøllepriser er ikke kun faldet, fordi det er blevet muligt at få små møller. Du kan også indregne både et eventuelt energitilskud og muligheden for et håndværkerfradrag i dine samlede beregninger.

Dertil kommer, at vindenergi er ganske gratis, og det blæser en del i Danmark, således du kan få gratis energi i lange perioder året rundt.

Du kan overveje at kombinere en minivindmølle med et solcelleanlæg, og i så fald bør du få de yderligere besparelser med i din beregning af vindmøllepriser.

Der er flere konkrete oplysninger om vindmøllepriser via de hjemmesider, som du kan finde i vores leverandørliste. Du kan også sende en e-mail til os på info@nordic-environment.dk.​

Nordic Environment ApS
L E Bruuns Vej 16
2920 Charlottenlund

Nordic Environment ApS

Du kan finde os på adressen:

L. E Bruuns Vej 16, 2920 Charlottenlund

Skriv til os på:

info@nordic-environment.dk

Ring til os på:

31 71 45 75

Ønsker du at blive ringet op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt