​Ring til os på :​

​Prisen på luft til luft varmepumpe passer til mindre huse

Nordic Environment ApS er et veletableret ingeniørfirma, der har til formål at skabe overblik over priser på luft til luft varmepumpe til mindre huse.

Ideen er, at potentielle kunder skal kunne finde oplysninger om priser på luft til luft varmepumper via denne side.

Derfor har vi samlet en lang række leverandører i hele landet, hvor du kan klikke videre til deres hjemmesider for at finde billigste priser.

Undersøg luft til luft varmepumpe priser hvis du har elvarme

​Varmepumper bliver mere og mere udbredt, herunder luft til vand og jordvarme. Jordvarme er billigst i drift, men kræver, at haven er tilstrækkelig stor. Dertil kommer, at haven skal graves op.

Jordvarme kræver desuden, at huset er velisoleret. Og begge løsninger kræver, at der er et vandbåren radiatorsystem, eller at det bliver installeret. Derfor kan luft til luft varmepumpe blive en billigere løsning for mange.​

Flere og flere kigger på luft til luft

Luft til luft varmepumper er i det hele taget mere beskedne, fordi de kan være nemmere og enklere at montere, og derfor er det især udbredt i fritidshuse og lignende, men flere og flere vælger denne løsning til deres helårsbolig.

Det er især en fordelagtig løsning, hvis huset er bygget til elvarme. Dog vil det være nødvendigt at etablere en metode til opvarmning af brugsvand, hvilket du skal bemærke, når du kigger på luft til luft varmepumpe priser.

Hvis du ønsker flere oplysninger om priser på luft til luft varmepumper, kan du klikke videre via vores leverandørliste. Du kan naturligvis også skrive til os på info@nordic-environment.dk.

Nordic Environment ApS
L E Bruuns Vej 16
2920 Charlottenlund

Nordic Environment ApS

Du kan finde os på adressen:

L. E Bruuns Vej 16, 2920 Charlottenlund

Skriv til os på:

info@nordic-environment.dk

Ring til os på:

31 71 45 75

Ønsker du at blive ringet op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt