​Ring til os på :​

​Prisen på radiatorskjuler er lavere end en ny radiator

​Nordic Environment ApS er et rådgivende ingeniørfirma, og vi ønsker at udbrede kendskabet til CO2- og energivenlig brugsvandsopvarmning og rumopvarmning i Danmark, og vi kan også hjælpe med priser på radiatorskjuler.

Vi har samlet en række forhandlere i vores leverandørliste, hvorfra du kan klikke dig videre til mere information om priser på radiatorskjuler.

En ny radiator er dyrere end vores radiatorskjuler priser

​En radiatorskjuler har naturligvis ikke direkte noget med CO2 at gøre, men det har det indirekte, fordi radiatorer kan holde i rigtigt mange år, hvis de er dimensioneret korrekt. En radiator, der er dimensioneret helt forkert, kan koste et større varmeforbrug.

Hvis radiatoren ikke er for lille, er der slet ingen grund til at skifte den ud, når du sammenligner med de lave priser på radiatorskjuler. Fordelen er derved, at du sparer penge, og der kommer mindre CO2-udslip, når du beholder din radiator.

Vi kan i den forbindelse hjælpe med at skabe et overblik over priserne på radiatorskjuler.

Lave priser på radiatorskjulere skaber smukke værelser

​En gammel radiator er ikke så stilren som moderne radiatorer, og den kan være vanskelig at holde helt pæn, men her kan en radiatorskjuler være løsningen.

Det får ingen betydning for dit varmeforbrug, at du benytter en skjuler, såfremt skjuleren er tilstrækkelig åben. Og de rimelige priser på radiatorskjuler gør dem til et godt alternativ til en udskiftning.

Du kan finde frem til priser på radiatorskjuler ved at klikke videre via vores leverandørliste. Det er også muligt at skrive til os på info@nordic-environment.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke kan finde de relevante priser på radiatorskjulere​

Nordic Environment ApS
L E Bruuns Vej 16
2920 Charlottenlund

Nordic Environment ApS

Du kan finde os på adressen:

L. E Bruuns Vej 16, 2920 Charlottenlund

Skriv til os på:

info@nordic-environment.dk

Ring til os på:

31 71 45 75

Ønsker du at blive ringet op?​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt